Experiență la nivel de excelență

Tradiţie

Casele (de) Ajutor Reciproc, au în ţara noastră o tradiţie de multe generaţii, reunind aproximativ două milione de membri, cuprinşi în peste 2.500 de unităţi, organizate în Uniuni şi Federaţii, atât la nivel teritorial cât şi naţional.

Desfăşurându-şi activitatea în baza OG 26/2000 (aprobată prin Legea 246/2005) şi a Legii nr. 122/1996 (cu completările şi modificările ulterioare) şi a statutelor proprii, Casele (de) Ajutor Reciproc sunt independente în raporturile cu alte organizaţii politice sau obşteşti, organisme economice, de stat, administrative, sindicale, etc.

Continuitate

Consacrate în decursul a câtorva decenii de activitate ca organizaţii non-profit, create de salariaţi, ele au constituit în timp pentru membri săi unicul mijloc de rezolvare a unor probleme financiare, de îndeplinire a unor proiecte.

În ultimii ani, C.A.R. Învăţământ Vaslui I.F.N. cunoaşte o amplă activitate de consolidare şi modernizare, de diversificare a serviciilor oferite membrilor, valorificând în condiţiile economiei de piaţă atuul tradiţiei, al condiţiilor avantajoase oferite.

Misiune

C.A.R. Învăţământ Vaslui I.F.N. există pentru a oferi membrilor săi serviciile unei instituţii solide, disciplinată financiar, având resurse umane calificate, care deserveşte nevoile financiare de economii şi împrumuturi.

Serviciile acestea se adresează persoanelor cu domiciliul şi / sau locul de muncă în Municipiul  Vaslui şi / sau comunele limitrofe.

Viziune

C.A.R. Învăţământ Vaslui I.F.N. doreşte să fie instituţia financiară care sprijină permanent rezolvarea nevoilor financiare ale membrilor săi.

Principii

  • Protejarea fondurilor sociale ale membrilor.
  • Membri se ajută între ei pentru îmbunătăţirea situaţiei lor economice.
  • Caracterul colectiv al organelor de conducere.
  • Consiliul Director este compus din membri activi, aleşi pentru îndeplinirea unui mandat predeterminat, în timp şi în atribuţiuni.
  • Instituţii având ca membri persoane fizice care îndeplinesc condiţiile legii 122/1996 şi a statutului propriu al C.A.R. – I.F.N., lucrând în aceeaşi unitate sau fiind membri ai aceeaşi comunităţi.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.